Regele şi Regina …. şi mica prinţesă – Sedinta foto familie

Iarna a trecut, zăpada s-a topit, ghioceii au apărut şi totodată primele firicele de iarbă şi-au făcut apariţia, toate îmbrăţişate de raze de soare…primăvară dulce primăvară cum ne chemi tu pentru a reproduce momente de neuitat totul printr-o sedinta foto familie.

Am fost contactat de unul din membrii familei Angheluţă, pentru a susţine o sedinta foto undeva in Bucureşti, zis şi făcut. Dorinţele lor erau de a încadra frumos cele mai frumoase momente a unei mici prinţese ce abia împlinise venerabila vârstă de 1 anişor.

Şi am plăcerea de a va face cunoştinţă cu frumoasă familie Angheluţă. Vremea de afară, cu un plăcut parfum de flori de primăvară ne-a făcut să luăm cu asalt parcul Kiseleff din Bucureşti, ne-am distrat împreună subliniind cele mai haioase şi amuzante momente create de pitica Maria. De o gingăşie şi frumuseţe extraordinară , modul şi curiozitatea de a cerceta ce se întâmplă în jur ei, nu mă făcea decât să mă bucur. Asta mi-a oferit ocazia de a-i cunoaşte famila, Alina şi Andrei si m-am bucurat să dau, încă o dată,peste nişte oameni calzi, frumoşi, relaxaţi şi veseli.

Să va aduceţi întotdeauna aminte cât de frumos este sufletul vostru şi cât de frumoasă puteţi face ziua cuiva cu un simplu zâmbet,o simplă vorbă,o simplă îmbrăţişare. Şi nu uitaţi, timpul trece amintirile rămân!

Enjoy 😉

regele-si-regina-si-mica-printesa-1

regele-si-regina-si-mica-printesa-2

regele-si-regina-si-mica-printesa-3

regele-si-regina-si-mica-printesa-4

regele-si-regina-si-mica-printesa-5

regele-si-regina-si-mica-printesa-6

regele-si-regina-si-mica-printesa-7

regele-si-regina-si-mica-printesa-8

regele-si-regina-si-mica-printesa-9

regele-si-regina-si-mica-printesa-10

regele-si-regina-si-mica-printesa-11

regele-si-regina-si-mica-printesa-12

regele-si-regina-si-mica-printesa-13

regele-si-regina-si-mica-printesa-14

regele-si-regina-si-mica-printesa-15

Comments

comments