Sedinta foto de maternitate

Ca si fotograf profesionist ma simt cu adevarat minunat cand indiferent cat timp a trecut, vechi clienti revin si practic ajungi sa fii partas de-a lungul anilor sa realizezi povestea vietii lor.Cred ca tuturor ne place sa vedem oameni fericiti, cu zambetul pe buze, atat in realitate cat si in fotografie.

In frumoasa luna a martisorului ma reintalnesc cu familia Olteanu, si ghiciti ce ? Odata cu venirea primaverii, Irina (mamica) imi da de veste ca va fi mamica pentru a 2 a oara. In curand ea va aduce pe lume o fetita si ce poate fi mai frumos decat sa capturezi cele mai sincere si emotionante momente cu putin timp ca ea sa-si faca aparitia.

Se spune ca familia este locul in care incepe viata si unde dragostea nu se termina niciodata.

Sarcina in sine este un lucru frumos, iar o femeie insarcinata este frumoasa prin definitie. Cu toate acestea, nici viitoarea noastra mamica, Irina nu face exceptie de la regula. Si uite asa am inceput o sedinta  foto de maternitate intr-un cadru intim unde voi imortaliza desfasurarea emotiilor dintre ei, iar apoi le voi aseza frumos intr-un album de poveste.

I-am surprins in imagini pe Irina si Marian dar si pe fata lor cea mare, Luiza, mai emotionati ca oricand datorita apropierii momentului in care o vor cunoaste pe micuta.

Imi place sa surprind frumusetea si gratia unei femei insarcinate, imi plac momentele pline de emotie, tandrete si amuzament, cand tatal priveste cu ochi plini de admiratie la burtica mamei sau cand privirile li se contopesc parca marturisindu-si dragostea.

Luiza, fetita lor cea mare, o papusa cu niste ochi minunati (daca nu vi-o amintiti va invit sa va uitati si la sedinta foto de familie unde ii am ca protagonisti ) este in asteptarea micutei ei surioare si in scurt timp va deveni the big sister.

Aceasta sedinta foto de maternitate, nu a facut decat sa sublinieze un nou capitol din viata unui cuplu si a unei familii.In plus, sub ochii nostrii, continua sa se intample niste lucruri minunate.

Va las cateva fotografii care surprind frumusetea, calitatile, nuantele unice si sublime ale sufletului lor.

 

Comments

comments