Luiza, Irina şi Marian – Sedinta foto de familie

Viata ne aduce in cale fel si fel de oameni, de multe ori cei mai neasteptati, prin cele mai neasteptate moduri. Colaborand cu o companie din Bucuresti ca si fotograf profesionist am avut placerea sa cunosc familia Olteanu, care cautau fotograf pentru o sedinta foto de famile.

Ce-a urmat apoi…? O dupa-amiaza reusita imortalizand momente de fericire dintre cei trei intr-un parc frumos din Bucuresti, parca creat special cu starea lor de spirit.

Trebuie sa recunosc ca am avut unele emotii referitor la cum se va desfasura intalnirea noastra in calitate de client si fotograf, dar pe parcurs mi-am dat seama ca nu am de ce si ca totul a decurs minunat impreuna cu cei trei membrii ai familiei Olteanu.

Astfel am avut ocazia sa-i cunosc mai bine, pe Luiza,in varsta de 7 ani, o dragalasenie de fetita cu niste ochi superbi, jucausa si cooperanta, toata numai un zambet. Parintii,Marian si Irina, sunt un cuplu extrem de vesel, afectuos si plini de viata, doi oameni alaturi de care ti-e mai mare dragul sa stai in compania lor. Naturali si dezinvolti, asta a facut ca sedinta foto de familie sa decurga de la sine cu: dragoste, nebunie si joaca. Cataratul prin copaci, tavaleala din iarba, afectiunea dintre ei, a fost atat de distractiv si faptul ca toate nebuniile pe care cei trei le faceau erau foarte naturale, ceea ce nu ma facea decat sa ma bucure.

Fie ca ne dorim sa iesim din rutina cotidiana fie ca ne dorim niste amintiri frumoase, sedinta foto de familie este mereu o alegere minunata.

Am avut parte de soare, culoare si multa voie buna, totul pentru o sedinta foto de familie reusita. Dar toate acestea sunt povestiri haioase, pentru ca, in final,experienta a fost minunata!

Si gata cu vorbaraia sa lasam imaginile sa vorbeasca 😉

luiza-irina-si-marian-sedinta-foto-de-familie-12

luiza-irina-si-marian-sedinta-foto-de-familie-11 luiza-irina-si-marian-sedinta-foto-de-familie-10 luiza-irina-si-marian-sedinta-foto-de-familie-9 luiza-irina-si-marian-sedinta-foto-de-familie-8 luiza-irina-si-marian-sedinta-foto-de-familie-4 luiza-irina-si-marian-sedinta-foto-de-familie-5 luiza-irina-si-marian-sedinta-foto-de-familie-6 luiza-irina-si-marian-sedinta-foto-de-familie-2 luiza-irina-si-marian-sedinta-foto-de-familie-7 luiza-irina-si-marian-sedinta-foto-de-familie-1 luiza-irina-si-marian-sedinta-foto-de-familie-18 luiza-irina-si-marian-sedinta-foto-de-familie-17 luiza-irina-si-marian-sedinta-foto-de-familie-16 luiza-irina-si-marian-sedinta-foto-de-familie-15 luiza-irina-si-marian-sedinta-foto-de-familie-14 luiza-irina-si-marian-sedinta-foto-de-familie-13

Comments

comments