Lansare de carte Himalaya: De la Ayurveda la Medicina Moderna

In seara de 22 noiembrie 2016 a avut loc dubla lansare de carte – “Himalaya: De la Ayurveda la Medicina Moderna – autori: acad.dr. Ovidiu Bojor si dr.Miclaus Cornelia Laura” dar si “Aproape totul despre iubire si sex – autori: acad.dr.Ovidiu Bojor si Timuc Maria” in cadrul Companiei de Librarii Bucuresti, mai exact, Libraria Luceafarul.

Sala a fost arhiplina de oameni deprinsi cu scrisul si cititul la care s-au alaturat personalitati de seama din diferite domenii de activitate cum ar fi: Acad. Dr. Adrian Restian, general Emil Streinu, prof.dr. Gheorghe Burnei, sculptorul Constantin Sinescu, Miron Cozma dar si actrita Anca Pandrea si multi altii.

Buna dispozitia a fost sustinuta de binecunoscuta actrita Doina Ghitescu care a destins atmosfera si a oferit invitatilor o seara minunata pe care cu siguranta nu o vor uita prea curand.

            Acad.dr.Ovidiu Bojor supranumit “imparatul plantelor” ne-a incantat din nou prin contributia   acestuia la realizarea celor 2 carti.Despre acesta stim ca academician și fitoterapeut român, membru al Academiei de Științe Medicale.

Cartea “Himalaya: De la Ayurveda la Medicina Moderna” este o carte care nu trebuie sa lipseasca din biblioteca nimanui. Aceasta a fost realizata in colaborare cu dr. Miclaus Laura si cu sustinerea companiei Himalaya Drug Company dar si Prisum International Trading si cuprinde pe larg monografiile tuturor produselor dezvoltate de catre Himalaya, produse naturale realizate cu ajutorul medicinei ayurvedice. Pe langa compozitia chimica a fiecarui produs si denumirea fiecarei plante din compozitie veti gasi de asemenea si studii clinice care vor demonstra eficacitatea fiecarei plante active din compozitie.

Pe langa “Himalaya: De la Ayurveda la Medicina Moderna”, a fost lansata si cartea “Aproape totul despre iubire si sex” care se anunta a fi o carte foarte interesanta care sustine o idee fundamentala pe care toti ne-o dorim in vietile noastre si anume iubirea, nu doar sexul fizic. Cartea este scrisa de catre acad.dr Ovidiu Bojor impreuna cu Maria Timuc si alaturi de cartea prezentata anterior nu trebuie sa va lipseasca din biblioteca.

Ma bucur ca am avut onoarea sa iau parte in calitate de fotograf la aceasta dubla lansare de carte si sa fiu alaturi de atatea personalitati din lumea culturala.

In continuare puteti viziona mai jos imagini realizate in cadrul acestui eveniment cultural.

 

Comments

comments