Fotografia de produs

Fotografia de produs este probabil una dintre cele mai provocatoare stiluri ale fotografiei.Spun provocatoare pentru ca fiecare produs este diferit prin forma, culoarea, materialul din care este facut. Acest lucru trebuie updatat in permanenta astfel incat sa le scoti in evidenta caracteristicile unice.

Fotografia de produs profesionala sta la baza combinarii diferitelor tehnici de iluminare si de editare.

Fie ca doresti fotografii de produs pe fundal complet alb sau negru sau integrate intr-un decor creativ, imi place sa acord foarte mult timp pregatirii sedintei foto propriu zise si a produsului in cauza astfel incat sa pot oferi cea mai buna calitate foto astfel incat clientii mei sa fie pe deplin multumiti.

Preturile pentru fotografia de produs difera in functie de cantitate dar si de gradul de complexitate al acestora.De aceea te rog sa-mi oferi mai multe detalii cu privire la produsul pe care il ai, pentru o cotatie cat mai exacta.

In sectiunea blog, frecvent postez articole privind fotografia de produs unde poti vedea etapele prin care trece un produs atunci cand il fotografiez pentru ati face o idee despre cum lucrez.

Mai jos vei putea regasi cateva fotografii de produs realizate pentru diversi clienti, iar mai multe fotografii poti vizualiza apasand aici. Daca doresti ca fotografia de produs a afacerii tale sa fie realizata profesional si conform standardelor celor mai ridicate ma poti contacta completand formularul de aici sau ma poti suna direct la 0735.126.570.

 

 

 

este usor sa pastrezi legatura cu mine...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments

comments