Fotograf nunta

Pachet fotograf nunta

  • 1 fotograf profesionist pentru a surprinde si acoperi integral evenimentul.
  • Sedinta foto in limita a 2 ore in ziua nuntii intr-o locatie aleasa de comun acord
  • Toate fotografiile prelucrate la nivel de crop, luminozitate, contrast, culori
  • Acces la fotografii prin intermediul site-ului cu ajutorul unor date de logare
  • Album foto 30×30 cm cu 15 spread-uri
  • Fotografiile sunt predate pe suport electronic personalizat

De ce sa alegi fotograf nunta profesionist Victor Voicu?

Multa preocupare pentru evenimentul pe care-l astepti de atata vreme: emotii, oboseala, aglomeratie, atentie fata de ultimele detalii, si astfel nuntasii au nevoie de profesionisti nu de amatori sa-i incurce! Fotograful profesionist sties nu doar sa isi ia aparatul cu el ci in primul rand RESPONSABILITATEA de a implini o misiune extreme de importanta. Ganditi-va la cate aspecte v-ati gandit si cata munca a-ti depus pentru nunta. Invitatii, calcule, marturi, restaurant, rochie de mireasa etc. Toate aceste detalii si tot evenimentul se va transforma curand in ….amintiri. Aici intervenim noi: fotografii profesionisti. Noi stim ca trebuie sa preluam sarcina nuntatilor. Stim ca trebuie sa fim creative nu doar sa indeplinim anumite taskuri. Stim ca trebuie sa punem pasiune acolo unde un eveniment in care s-a investit dragoste si suflet urmeaza sa aiba loc.

Uniunea dintre doua persoane, organizata si sarbatorita religios si civil reprezinta un eveniment marcant al vietii oricarui om. La petrecerea de nunta participa parintii, rudele apropiate nasii si prietenii cei mai buni ai nuntasilor. Insa, atentie! Mai mult sau mai putin fastuasa, ceremonia de nunta aduce mult stress nuntatsilor. Cand toata tavatura este gata, mesele pregatite, scaunele impodobite, ornamentele si florile pregatite, invitatii vin sa petreaca. Ganditi-va ce inseamna ca atunci, sa inceapa si stresul fotografiilor. Oare cu ce instrumente va veni? Ce carduri de stocare va folosi? Ce obiective? Oare va stii sa se integreze in randul invitatilor? Oare va stii sa binedispuna invitatii? Dar hai sa ne gandim impreuna la detalii:

  1. Tehnologia este un aspect fundamental, esential. Folosim doar aparatura profeionista care se adapteaza perfect exigentelor profesionistilor. Ne dorin la fel ca dumneavoastra fotografii impecabile, clare, luminoase, mari, patrunzatoare, pline de farmec si de mister.
  1. Pasiune este aspectul cheie: Cadrele trebuie gandite rapid. Invitatii, nuntasii au o dinaminca uneori alerta iar intamplarile pline de farmec se succed cu rapiditate. Mereu atent, mereu inventiv si plin de pasiune, fotograful profesionist este mereu in centrul celor mai frumoase momente. Cu aparatul la ochi, cu mult tac dirijeaza usor invitatii pentru a scoate cele mai frumoase fotografii. Este langa mireasa, langa mire, langa nasi, este peste tot… Il vezi aici, il vezi acolo, il vezi cum discuta cu invitatii si blitz-ul lui lumineaza admostefa placuta a evenimentului.
  1. Tact si diplomatie. Uneori invitatii se simt stanjeniti cand cineva ii manevreaza, cand le este indicat ce sa faca si cum sa se poarte. Un fotograf profesionist se imprieteneste cu invitatii, se pliaza nevoilor lor, dirijeaza plin de lejeritate si tact, astfel incat fiecare invitat sa se simta in centrul atentiei. El stie sa surprinda frumosestea unei rochii de mireasa, calitatea butonilor de la manseta mirelui, florile frumoase din pieptul nasei, cravata nasului si aranajmentele florale; va stii deasemenea sa surprinda aspectele positive ale invitatiilor, haine lor, cuafurile, miscarile si pozitile lor.

Fotograf nunta la preturi accesibile, pentru detalii contactati-ma la: 0735.126.570 – Victor Voicu

Comments

comments