Fotograf cununie civila – Lavinia & Marian – 20.07.2017

Adevarata substanta a unui cuplu, consta in trio-ul format din iubire, respect si incredere. Acesta este completat precum un invelis exterior de atractie fizica si intelectuala. Toate se imbina intr-o schema reprezentativa si de prim ordin pentru a viata in doi reusita. Doar cuprinzand aceste elemente, doua fiinte se pot numi pe deplin un tot unitar.

Cand vine vorba de fotografiat oameni frumosi, cu suflete calde si cu o dragoste deplina ce li se citeste in ochi, niciodata nu ma dau in laturi. Intotdeauna spun da, povestilor frumoase de dragoste si cu atat mai mare imi este bucuria cu cat iau parte la frumoasele evenimente in care cei doi isi promit iubirea.

Desfasurarea actiunii a avut loc la Starea Civila din sector 5, Bucuresti.

Un DA! in calitate de fotograf cununie civila cu bucurie am raspuns si mirilor mei, Lavinia & Marian. Un DA!, hotarat si-au spus unul altuia in fata ofiterului de stare civila. Un DA!, incarcat de emotii au spus si parintii, prieteni si cunostintele…si cu totii le-am fost alaturi.

Imediat de cum auzim Lavinia & Marian ne gandim la un cuplu inedit. Ea, frumoasa, cocheta, gratioasa, zambitoare si calda, el, super simpatic, sarmant, distractiv si cu simtul umorului. Impreuna formeaza un cuplu foarte usor de invidiat si totodata un bun exemplu de urmat.

Dupa hotaratul Da si felicitarile de rigoare, ne mutam intr-un restaurant din Bucuresti, intr-un cadru intim si restrans, unde toata lumea s-a simtit bine si s-au bucurat alaturi de miri.

Tin sa va multumesc pentru ca m-ati ales sa va fiu alaturi in aceasta zi unica pentru voi in calitate de fotograf cununie civila.

Dragii mei, va doresc ca Dumnezeu sa fie mereu cu voi si sa va binecuvanteze, sa nu cunoasteti nimic altceva decat fericirea!

Cu draga echipa Victor VOICU!

Comments

comments