Cu povestea de iubire la starea civila – Costina si Marian –

Despre oamenii cu care te intalnesti scurt, o zi sau doua, si ramai impresionat de frumusetea lor. Ma refer la o frumusete interioara, a caracterului care se reflecta si in exterior in diferite moduri.Sunt oameni ai caror ochi stralucesc de pasiune. Sunt oameni pe care ii vezi atat de insufletiti cand povestesc de ceea ce fac, de ceea ce vor sa faca, de lucrurile pe care vor sa le construiasca.

In calitate de fotograf cununie civila, am avut placerea sa intalnesc 2 oameni frumosi, pe Costina si Marian, care au decis sa-si uneasca destinele. Au decis sa faca aceasta cununie civila in luna mai, cea mai frumoasa din cununa anotimpurilor.

Aflandu-se in pragul incheierii primaverii si al inceputului anotimpului cald, ne ofera o natura inca proaspata, neatinsa de uscaciunea caldurilor dogoritoare, o natura pura ca sufletul unui copil. Este anotimpul perfect pentru un nou inceput, pentru o viata noua, pentru promisiuni si visuri noi.

O zi frumoasa si momentul ideal ales de Costina si Marian pentru un inceput in viata de familie, pentru a onora dragostea ce-i leaga de 13 ani.

Aceasta cununie civila a avut loc in Bucuresti, la Primaria Sectorului 2, alaturi de prietenii lor de suflet; “Cetatene Marian … o iei in casatorie pe cetateana Costina …? DA!. Cetateana Costina … il iei in casatorie pe cetateanul Marian …? DA!. Si uite asa un simplu moment se transforma intr-o emotie.

Indragostiti, fericiti si impliniti, Costina si Marian si-au luat angajamentul unul fata de celalalt ca vor face o pereche reusita in viata lor, si-au luat angajamentul fata de parinti ca vor continua lucrurile frumoase pe care le-au invatat de la ei, si-au luat angajamentul si fata de societate ca vor face tot ce le sta in putinta sa formeze un camin sanatos si cinstit, un exemplu pentru viata de familie.

Apoi, cu povestea de iubire de la minunata cununie civila ne mutam, la numai 15km de Bucuresti, si anume, la palatul Mogosoaia, o alegere inspirata pentru o sedinta foto de cununie civila. A fost o zi plina cu de toate, zambete, emotie, culoare, oameni frumosi, dar si cativa stropi de ploaie, dar asta nu ne-a impiedicat sa petrecem o zi frumoasa.

In calitate de fotograf cununie civila, tin sa va multumesc pentru incredere.

Costina si Marian, fiti fericiti si pretuiti fiecare moment impreuna!

Cu drag, echipa Victor VOICU!

Mai jos aveti atasate cateva fotografii de la aceasta minunata cununie civila.

Comments

comments