Fotograf botez

Fotograf botez Bucuresti

Venirea pe lume a unui copil este unul dintre cele mai importante evenimente din viata noastra, iar sentimentul de a fi parinte este unic si incomparabil.

Dupa ce nou nascutul ajunge acasa de la maternitate si dupa ce parintii incep sa se obisnuiasca cu noul statut de parinte, incep planificarile de botez. Urmeaza o perioada in care trebuie sa luati cateva decizii pentru a transforma ziua botezului intr-una de poveste, cum ar fi: alegerea datei, locatia, meniul, decorul, biserica, muzica, lista cu invitati, video si sa nu uitam si alegerea unui fotograf botez, si bineinteles celelalte detalii necesare planificarii unui botez.

Prin botez si afundarea omului in apa in numele Sfintei Treimi se produce moartea omului vechi si renasterea lui la viata adevarata in Hristos. O data cu aceasta omul se spala de pacatul stramosesc si de toate pacatele savarsite mai inainte si se imprima chipul lui Hristos in el. Prin aceasta omul,  unindu-se cu Hristos este introdus in biserica si devine membru al trupului tainic al Domnului.

Sfatul meu este acela de a avea un dialog cu cel care urmeaza sa va fie fotograf botez inaintea increstinarii si aceasta deoarece discutia in prealabil cu un fotograf botez va v-a elucida o serie de intrebari si va v-a ajuta sa organizati cu mare usurinta intregul eveniment.

Acesta este unui dintre evenimentele mele favorite in calitate de fotograf botez Bucuresti. Imi place sa surprind naturalul, frumusetea si emotiile traite la fiecare pas prin intermediul instantaneelor vizuale, care, adunate intr-un album vor spune fara cuvinte peste ani povestea unei frumoase minuni.

Pachetul pentru botez este total personalizabil in functie de ce anume doriti sa cuprinda insa mai jos puteti descoperi un pachet standard si pornind de la acesta putem personaliza totul.

Pachet fotograf botez Bucuresti cuprinde:

– Mini Sedinta foto inainte de biserica

– Fotografierea evenimentului la biserica si fotografii cu familia dupa biserica

– Prezenta mea la restaurant pana la finalul petrecerii

– Sedinta foto de familie GRATUITA dupa botez ( in maxim 2 saptamani de la botez )

–  Livrarea fotografiilor se face pe stick usb personalizat

– Album foto personalizabil ( optional )

Pretul pentru pachetul standard este de 250 EURO si poate varia in functie de dorintele clientului.

In continuare va las cu cateva imagini de la evenimentele pe care le-am avut. Pentru orice alte intrebari sau daca doriti sa stabilim o intalnire pentru viitorul botez ma puteti contacta aici sau la telefon 0735126570.

 

 

 

este usor sa pastrezi legatura cu mine...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments

comments