Fotograf botez Karina-Andreea

Toamna aceasta am avut ocazia sa particip in calitate de fotograf botez la crestinarea micutei Karina-Andreea ce a avut loc in Bucuresti si am decis sa impartasesc cu voi cateva cuvinte si imagini despre acest eveniment minunat.

Multi considera ca nunta este cel mai important eveniment din viata unui om si chiar este, insa sa nu uitam de minunatele daruri trimise de Dumnezeu ce isi fac mai apoi aparitia in vietile noastre.Una dintre aceste minuni este venirea pe lume al unui nou membru al familiei ce aduce multa bucurie si implinire.

Ca fotograf botez sunt mereu bucuros atunci cand iau parte alaturi de fericitii parinti la acest eveniment.

Pe Aurel si Larisa, fericitii parinti, ii cunosc din vara anului 2014, iar la diferenta de doi ani ne reintalnim pentru un moment special din viata lor, botezul micutei Karina-Andreea.Vreau sa punctez si faptul ca in calitate de fotograf botez acesta este si primul botez catolic la care iau parte.

O zi de toamna, deosebit de frumoasa incarcata de bucurie si iubire, dupa pregatirea micutei printese, Karina-Andreea, in sanul familiei, cei doi parinti au plecat spre biserica pentru slujba de crestinare.

Eleganti si vizibil emotionati, cei doi parinti nu si-au scapat din priviri fetita care a fost incredibil de cuminte.

Larisa si Aurel sunt topiti dupa micuta lor printesa, asa ca au pregtit crestinarea in cel mai mic detaliu.

Dupa ceremonia religioasa, invitatii au fost asteptati cu bucate si muzica de petrecere la un restaurant din Bucuresti. A fost o petrecere restransa, familie, cunoscuti si prieteni de suflet iar distractia a durat pana tarziu in noapte.

Eu ca fotograf botez profesionist, va pot confirma faptul ca toti invitatii, de la mic la mare s-au distrat pe cinste.

Mica printesa, iti doresc sa primesti multa iubire si sa beneficiezi de oportunitati nemasurate in viata.

Fotografiile sunt amintiri, sunt niste pagini din povestea vietii noastre :

 

Comments

comments